4LIFE

GENUINE, RELIABLE, DURABLE

Land Rover duurzaamheid

LandRover originele onderdelen vinden en zoeken LandRover originele onderdelen vinden en zoeken LandRover originele onderdelen vinden en zoeken LandRover originele onderdelen vinden en zoeken


 

Er is waarschijnlijk geen enkele andere autofabrikant ter wereld die auto’s ontwikkelt en bouwt waarvan er nog zo’n groot aantal rondrijdt. En dan ook nog vaak onder de meest extreme omstandigheden. Een Land Rover die in topconditie wordt gehouden met originele onderdelen heeft in principe het oneindige leven.

Land Rover Cars is zich bewust van dit feit en anticipeert hierop door jaarlijks honderden verschillende onderdelen, die alleen geschikt zijn voor oudere Land Rovers, te laten fabriceren. Waar mogelijk wordt een onderdeel van toen met de techniek en het materiaal van nu gefabriceerd en profiteert u automatisch van productverbeteringen. Als u kiest voor Land Rover, kiest u dus voor duurzaamheid. U bent dan zeker van een merk met een ongekend lange levensduur. En dat is misschien wel de allerbeste reden om voor Land Rover te kiezen. Zeker wanneer u bedenkt dat het beduidend meer energie kost om een auto te produceren dan een gemiddelde auto ooit in zijn leven aan energie verbruikt.

Via www.landrover-onderdelen.nl heeft u, als Land Rover techneut of eigenaar, de mogelijkheid om de lange levensduur van uw Land Rover te waarborgen. En hierbij doen wij er alles aan om schoon te produceren. De laatste decennia is bijvoorbeeld de CO2-uitstoot van de Solihull fabriek in Engeland met 30% afgenomen en elk jaar worden de emissies van de fabrieken in Solihull en Halewood met zo’n 4% gereduceerd. Bovendien wordt de CO2 die vandaag de dag toch nog vrijkomt bij de productie gecompenseerd met een speciaal CO2-compensatieprogramma. Voor meer informatie over Land Rover en duurzaamheid kunt u op de banner klikken.

http://www.landrover.com/nl/nl/lr/ http://www.werkenbij-landrover.nl/ http://www.landrover.com/nl/nl/lr/about-land-rover/sustainability/sustainability-overview/